Φροντιστήριο Επανομή | Γκεμιτζής | Email info@gkemitzis.gr
Φροντιστήριο Επανομή | Γκεμιτζής | Τηλέφωνο +30 2392 044 002
-A A +A
Προφίλ

Προφίλ

Προφίλ

Προφίλ

Το φροντιστήριο “Γκεμιτζή” αποτελεί συνώνυμο της ποιοτικής εκπαίδευσης. Εξυπηρετεί όλες τις τάξεις γυμνασίου και Λυκείου και θα μας βρείτε στην περιοχή “Νέο πάρκο” της Επανομής.

Αποστολή του φροντιστηρίου μας είναι να προσφέρει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση σε σύγχρονους μαθητές και μαθήτριες. Το έμπειρο διδακτικό προσωπικό, η άρτια οργάνωση και οι αυξημένες ώρες μεθοδικής και ουσιαστικής διδασκαλίας των βασικών μαθημάτων αναπτύσσουν τον τρόπο σκέψης και μάθησης. Οι μαθητές και οι μαθήτριες αποκτούν και εμπεδώνουν τις γνώσεις που απαιτούνται, όχι μόνο για την εισαγωγή τους στο Πανεπιστήμιο, αλλά και για τη μελλοντική ακαδημαϊκή τους πορεία και επιτυχία.

Το ποσοστό επιτυχίας στα ΑΕΙ ξεπερνά κάθε χρόνο το 95%. Οι μαθητές και οι μαθήτριές μας εισάγονται σε σχολές υψηλής ζήτησης, πρώτης επιλογής τους, σημειώνοντας άριστες επιδόσεις.

Σε ένα κατάλληλο εκπαιδευτκό περιβάλλον που δίνει προτεραιότητα στις ανάγκες του εκάστοτε μαθητή και βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη, οι μαθητές όχι μόνο αντιλαμβάνονται τις ικανότητές τους αλλά τις αξιοποιούν σωστά για να πετύχουν τους στόχους τους.

Το φροντιστήριό μας είναι μέλος της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας (ΟΕΦΕ), πράγμα που πιστοποιεί την ποιότητα της εκπαίδευσης σε όλους τους τομείς της.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος του έργου μας είναι η συστηματική ενημέρωση των γονέων με οργανωμένες προσωπικές συναντήσεις, άμεση τηλεφωνική επαφή και online επικοινωνία.

NEWSLETTER

Newsletters

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες μας που συνεχώς εξελίσσονται. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φροντιστήριο Γκεμιτζή

Αγίας Κυριακής, 57500, Νέο Πάρκο, Επανομή

+30 2392 044 002

info@gkemitzis.gr

www.gkemitzis.gr

Το φροντιστήριο “Γκεμιτζή” στην Επανομή αποτελεί συνώνυμο της ποιοτικής εκπαίδευσης.